Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Červená vína » Výběr z hroznů

Červená vína / Výběr z hroznů

Řadit podle 
Výrobce  

Neronet 2018, výběr z hroznů
bronz IWC San Francisco
Neronet 2018, výběr z hroznů, polosladké, zb. cukru 24,8 g/l, kyselin 6,3 g/l, alk. 13%. Podoblast - Mikulovská Vinice - Mikulov - Valtická Termín sklizně - 10/2018 Cukernatost hroznů - 26 g/l Bezcukerný extrakt - 42,1 g/l Obhospodaření vinice - řez na jeden tažeň, střídavé zatravnění, ruční zelené práce, ruční sklizeň Na Neronetu se podepsal skvělý ročník 2018, který zvýraznil jeho černorybízové
Vaše cena 270,00 Kč (10,38 EUR)



Alibernet 2017
Výběr z hroznů
Alibernet 2017, výběr z hroznů, polosladké, zb. cukru 23,1 g/l, kyselin 6,3 g/l, alk. 12%. Vinice - Křepice - Achtele  Podoblast Velkopavlovická Termín sklizně 2.11.2017 Termín lahvování - 08/2018 Cukernatost hroznů - 25,6 NM Bezcukerný extrakt - 35,1 g/l Obhospodaření vinice - řez na jeden tažeň, střídavé zatravnění, ruční zelené práce, ruční sklizeň Vinifikace - Termomacerace, fermentace při 25
Vaše cena 270,00 Kč (10,38 EUR)



Cabernet Sauvignon 2018, výběr z hroznů
velká zlatá nominace Salon vín, velká zlatá Vinex
Cabernet Sauvignon 2018, výběr z hroznů, suché, zb. cukru 0,8 g/l, kyselin 5,3 g/l, alk. 14,5 %. Vinice - Křepice Kopce Podoblast Velkopavlovická Termín sklizně 10/2018 Termín lahvování - 01/2020 Cukernatost hroznů - 24,6 NM Bezcukerný extrakt - 32,5 g/l Obhospodaření vinice - řez na jeden tažeň, střídavé zatravnění, ruční zelené práce, ruční sklizeň Vinifikace - Termomacerace, fermentace při 25
Vaše cena 295,00 Kč (11,35 EUR)



Pinot Noir 2019, výběr z hroznů
Kombinace 3 sudů typu Barrique
Pinot Noir 2019, výběr z hroznů, suché, zb. cukru 0,4 g/l, kyselin 5,8 g/l, alk. 14,5 %. Podoblast - Velkopavlovická Vinice - Křepice Kopce Cukernatost hroznů - 24,6 Bezcukerný extrakt - 34,5 g/l Pinot Noar se sytější barvou. Díky využití termomacerace se zvýraznily tóny červeného bobulového ovoce, a to především zahradních jahod a třešní. Desetimněsíčním zráním na nových a starších sudech typu
Vaše cena 295,00 Kč (11,35 EUR)



Element IGNIS 2017, výběr z hroznů, suché, zb. cukru 0,3 g/l, kyselin 6,1 g/l, alk. 14% Cuvée - Dornfelder 50%, Alibernet 35% Cabernet Cortis 15% Vinice - Mikulov - Valtická, podoblast Velkopavlovická Termín sklizně 18.10.2017 Termín lahvování - 02/2019 Cukernatost hroznů - 24,2 NM Bezcukerný extrakt - 36,7 g/l Obhospodaření vinice - řez na jeden tažeň, střídavé zatravnění, ruční zelené práce,
Vaše cena 345,00 Kč (13,27 EUR)